در حالی که هر سفیده تخممرغ حاوی حدود ۳.۶ گرم پروتئین است، تخممرغ آبپز که شامل سفیده و زرده باشد، حدود ۶.۳ گرم پروتئین دارد. در مقابل، یک زرده تخممرغ بزرگ حاوی ۲.۷ گرم پروتئین است.
اگرچه سفیده تخم مرغ پروتئین بیشتری دارد، اما اکثر مواد مغذی موجود در تخم مرغ در واقع در زرده آن یافت می شود. زرده تخم مرغ سرشار از چربی، سلنیوم، فسفر، ویتامین B۱۲، ویتامین A، ویتامین D، فولات و ریبوفلاوین است. البته زرده تخم مرغ دارای کلسترول بیشتری در رژیم غذایی است. در حالی که تحقیقات نشان میدهد که کلسترول رژیم غذایی برای اکثر بزرگسالان سالم تأثیر کمی بر سطح کلسترول خون دارد، برخی از افراد ممکن است نسبت به اثرات کلسترول رژیم غذایی حساستر باشند و باید مراقب مصرف آنها باشند.
تخممرغ با فواید قابل توجهی برای سلامتی مرتبط است. کاهش خطر بیماری قلبی، کمک به پیشگیری از بیماریها، بهبود سلامت چشم، افزایش کاهش وزن، حمایت از عملکرد کبد، حفظ سلامت مغز و حفظ سلامت پوست (بعلت وجود کلاژن تخممرغ) جزو مزایای تحممرغ به حساب میآید.
با این حال، غذاهای زیادی وجود دارند که پروتئین بیشتری نسبت به تخممرغ دارند، از جمله آب استخوان، ماهی سالمون صید شده از طبیعت، نخود، مرغ و بسیاری دیگر. تخممرغ را میتوان همراه با انواع دیگر غذاهای پرپروتئین به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم و متنوع مصرف کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0