سه: صهیونیست ها از وضعیت موجود در سوریه در حال استفاده برای نابودی زیرساخت های نظامی این کشور هستند. در کنار این حملات، سیاست دیگر اسرائیل ایجاد منطقه حائل در جولان و ورود به برخی مناطق جنوبی سوریه در قنیطره و درعا است. همچنین محاصره لبنان در دستور کار صهیونیست هاست. علاوه بر اینها سیاست قدیمی گسترش سرزمین با توجه سقوط دولت اسد و روی کار آمدن تروریست های مورد حمایت آمریکا و اسرائیل در حال انجام است و تاکنون مناطقی از سوریه توسط رژیم صهیونیستی اشغال شده است.
چهار: در رابطه با نقش روسیه در بحران اخیر نیز باید گفت که مهم ترین پایگاه نفوذ روسیه در منطقه در سوریه بوده است. به نظر می رسد آمریکایی ها با انجام بحران در سوریه به دنبال فشار بر روسیه برای انعطاف در اوکراین بودند که بدین طریق یک فشار همه جانبه به روسیه انجام دهند.
پنج: ترکیه در راستای سیاست توسعه ارضی خود نگاهی به مناطق شمالی سوریه دارد و احتمال دارد که حملاتی را به مناطق شمالی و شرق سوریه انجام دهد. هرچند در کلان بعد از این بازیگری ترکیه در منطقه بیشتر خواهد شد و احتمال انجام اقداماتی در سطح منطقه همچون تلاش برای اشغال استان سیونیک توسط آذربایجان و احداث کریدور زنگزور وجود دارد.
هفت: گرچه به ظاهر مسیر ارتباطی ایران با لبنان قطع شده است، اما حمایت از مقاومت لبنان قطع نخواهد شد و مسیرهای مختلفی برای حمایت ایران از مقاومت وجود دارد که این امر طی مقاطع گذشته نسبت به سایر حوزه ها صورت گرفته است که حتی وضعیتی به مراتب بدتر از وضعیت کنونی لبنان داشته اند که حتی از هوا و دریا هم محاصره بوده اند.
هشت: محور مقاومت و ایران به هر نحو ممکن باید کنش گری خود را در سطح منطقه بیشتر کنند و علی رغم سقوط دولت اسدريال بار پرهیز از رویکرد واکنشی، به سمت کنش گری های خاص بروند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0