کد خبر : 5723
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۸:۳۱

قند خون را با پیاز کاهش دهید!

قند خون را با پیاز کاهش دهید!
اگر به دنبال راه هایی برای کاهش قند خون هستید، افزودن سبزیجات کم کربوهیدرات مانند پیاز به رژیم غذایی ممکن است مفید باشد...

به گزارش رواج ۲۴ به نقل از –جهان نیوز به نقل از بهداشت نیوز، وقتی سعی می کنید قند خون خود را کنترل کنید، افزودن سبزیجات غیر نشاسته ای بیشتر به رژیم غذایی ایده خوبی است زیرا هم کالری و هم کربوهیدرات پایینی دارند.

اما آیا سبزیجاتی مانند پیاز به واقع می توانند به تنظیم سطوح قند خون شما کمک کنند؟ آیا پیاز به طور خاص، مزایای سلامتی دیگری برای افراد مبتلا به دیابت دارد؟
آیا خوردن پیاز به کاهش قند خون کمک می کند؟
محتوای تغذیه ای پیازپیش از بررسی تأثیر پیاز بر قند خون، آشنایی با محتوای مواد مغذی آن مفید است.
پیاز کالری پایینی دارد و منبع خوبی از فیبر و ویتامین ث است. به گفته وزارت کشاورزی آمریکا، یک فنجان پیاز خرد شده حاوی مواد مغذی زیر است:

کالری: 46

کربوهیدرات: 11 گرم

فیبر: 2 گرم

پروتئین: 1.3 گرم

ویتامین ث: 12 میلی گرم

فولات: 30 میکروگرم

آیا پیاز می تواند قند خون را کاهش دهد؟

اگر به دنبال راه هایی برای کاهش قند خون هستید، افزودن سبزیجات کم کربوهیدرات مانند پیاز به رژیم غذایی ممکن است مفید باشد. به گفته کلینیک مایو، پیاز شاخص گلیسمی پایینی دارد که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد. از دیگر سبزیجات با شاخص گلیسمی پایین می توان به سبزیجات برگ دار، هویج خام، لوبیا قرمز، نخود و عدس اشاره کرد.
در شرایطی که پژوهش های فعلی زیادی در مورد تنظیم قند خون و پیاز وجود ندارد، چند مطالعه قدیمی ارتباطات احتمالی بین این دو را نشان می دهند.
به طور خاص، یک بررسی قدیمی که در اکتبر 2014 در Nutrition‌ منتشر شد، به ترکیبات گوگردی موجود در پیاز به ویژه اس-متیل سیستئین و فلاونوئید کوئرستین اشاره می کند که ممکن است مسئول اثر این سبزی بر قند خون باشند.
این بررسی همچنین اشاره می کند که در کارآزمایی های بالینی، افراد مبتلا به دیابت پس از خوردن برش های پیاز، اثرات کاهش قند خون را تجربه کردند.
مطالعه ای قدیمی تر که در اکتبر 2010 در Environmental Health Insights‌ منتشر شد، نشان داد افراد مبتلا به دیابت که پیاز قرمز خام مصرف می کردند، چهار ساعت بعد سطح قند خون ناشتا پایین تری داشتند.
با این وجود، به خاطر داشته باشید که پژوهش های بیشتری برای تعیین این ارتباطات نیاز است. همواره پیش از امتحان کردن درمان های خانگی برای تنظیم قند خون، با پزشک خود مشورت کنید.
آیا می توانید از عصاره پیاز برای کاهش قند خون استفاده کنید؟
عصاره پیاز از آب پیاز تهیه می شود و مانند پودر پیاز می تواند در پخت و پز استفاده شود. پژوهش های محدودی وجود دارند که نشان می دهد عصاره پیاز برای کاهش قند خون مفید است. با این وجود، مطالعه منتشر شده در Nutrition‌ که در بالا به آن اشاره شد، نشان می دهد که عصاره پیاز ممکن است با تثبیت فرآیند گلیکولیز (تجزیه گلوکز) اثر هیپوگلیسمیک کمی داشته باشد.
یک مطالعه کوچک دیگر روی موش ها نشان داد که پودر پیاز ممکن است در برابر قند خون بالا ناشی از دیابت اثر محافظت کننده داشته باشد. با این وجود، این یافته ها را نمی توان لزوما به انسان تعمیم داد.

فواید دیگر پیاز
افزون بر اینکه ممکن است به کنترل قند خون کمک کند، پیاز برخی فواید سلامتی دیگر را ارائه می کند که ارزش توجه را دارند.
پیاز ممکن است به کاهش التهاب کمک کند
پیاز سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین های مغذی است که می تواند به کاهش سطح التهاب در سراسر بدن کمک کند. به گفته کلینیک کلیولند، پیاز حدود 25 فلاونوئید مختلف دارد که نوعی آنتی اکسیدان مفید در جلوگیری از بیماری است.
یکی از این فلاونوئیدها به نام کوئرستین، فوایدی برای سلامت قلب دارد و می تواند به مبارزه با چاقی و سندرم متابولیک، همراه با فشار خون بالا و کلسترول بالا کمک کند.
به ویژه، پیاز قرمز به دلیل محتوای آنتوسیانین خود دارای فواید سلامتی است.
آنتوسیانین ها آنتی اکسیدان هایی هستند که رنگ بنفش مایل به قرمز را به پیاز قرمز می دهند.
پیاز می تواند به پشتیبانی از یک روده سالم کمک کند
در شرایطی که پیاز می تواند برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (آی بی اس) محرک باشد – موجب گاز، نفخ و اسهال گاه به گاه می شود – اما به دلیل محتوای پری بیوتیک خود می تواند در موارد دیگر مفید باشد.
پیاز حاوی گوگرد است که ممکن است از نظر بوی بدن عالی نباشد، اما می تواند برای سلامت دستگاه گوارش و سلامت کلی بدن انسان مفید باشد.
به گفته کلینیک مایو، پری بیوتیک ها به عنوان غذا برای باکتری های خوب در روده انسان عمل می کنند و به رشد و شکوفایی آنها کمک می کنند.
به گفته کلینیک کلیولند، پیاز منبع خوبی از پری بیوتیک ها و فیبر است، اما گوارش آن به شکل پخته ممکن است بهتر صورت گرفته و مزایای بیشتری برای دستگاه گوارش انسان داشته باشد.
پیاز با کاهش خطر برخی سرطان ها مرتبط است
خوردن پیاز می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد که به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها کمک می کند. یک مطالعه کوچک در اکتبر 2019 در Asia-Pacific Journal of Oncology  نشان داد که خوردن سبزیجات آلیوم (به عنوان نمونه، پیاز) با کاهش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط است.
به گفته کلینیک کلیولند، خوردن یک رژیم غذایی سرشار از پیاز همچنین ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان های دیگر، از جمله سرطان مثانه و سرطان معده کمک کند.
با این وجود، به خاطر داشته باشید که این به معنای آن نیست که خوردن پیاز به تنهایی از سرطان جلوگیری یا آن را درمان می کند.
پیاز با استخوان های قوی تر پیوند خورده است
به گفته کلینیک کلیولند، خوردن پیاز یا نوشیدن چای پیاز به ویژه برای افراد مسن، ممکن است به حمایت از سلامت استخوان ها کمک کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.