کد خبر : 5689
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵

کلکسیون دروغ‌های ناتمام نیویورک‌تایمز با محوریت ایران

کلکسیون دروغ‌های ناتمام نیویورک‌تایمز با محوریت ایران
رسانه‌های بیگانه هر یک بدون توجه به اعتبار خود نزد افکار عمومی سعی می‌کنند در بزنگاهای مختلف اخبار کذبی را علیه کشورمان منتشر کنند
به گزارش رواج ۲۴ به نقل از –فارس پلاس:‌ روز پنجشنبه بود که خبری روی خروجی «نیویورک تایمز»‌ قرار گرفت که در آن از دیدار« ایلان ماسک»‌ میلیاردر نزدیک به «دونالد ترامپ»‌ با سفیر ایران در سازمان ملل خبر داد. اما وزارت امور خارجه ایران این دیدار را تکذیب کرد.از همان زمان درباره این موضوع شک و تردیدهای جدی وجود داشت. اینکه هنوز دولت ترامپ تشکیل نشده و همچنین ایلان ماسک چه وجاهت و رسمیتی دارد که با یک مقام رسمی ایرانی آن هم در آمریکا گفت‌و‌گو کند،‌ از جمله موضوعاتی بود که درباره این خبر کذب مطرح می‌شد.
«سید عباس عراقچی»‌ وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگوی ویژه تلویزیونی درباره این خبرسازی‌ها گفت: «قطعاً این اتفاق نیفتاده است و این خبرسازی بود که از سوی رسانه‌های آمریکایی انجام شد و می‌توان اهداف پشت این موضوع را نیز حدس زد.»عراقچی با بیان اینکه «خبر منتشر شده، خبرسازی بود و در واقع به نظر می‌رسد که شاید یک فضاسنجی از سوی برخی از رسانه‌های آمریکایی نیز بوده که ببینند چنین زمینه‌ای وجود دارد یا نه»، گفت: «در حال حاضر چنین اراده‌ای در این ارتباط از سوی ما وجود ندارد، چنین چیزی را نیز مصلحت نمی‌دانیم و چنین درخواستی از طرف ما نیست و ما منتظر هستیم که سیاست‌های جدید آمریکا اعلام شود و بر اساس سیاست‌ها و عمل آن‌ها در سطح بالای کشور تصمیم می‌گیریم.»
در همان زمان یک خبرنگار انگلیسی با اظهار تعجب از انتشار چنین خبری نوشته بود‌:‌ «روز گذشته ایلان ماسک در فلوریدا با پرزیدنت ترامپ و رئیس جمهور آرژانتین بوده و هیچ دیداری با مقامات رسمی ایران نداشته و خبر نیویورک تایمز دروغ‌پردازی است.»
موضوعی که برخی با پیگیری مسیرهایی که جت اختصاصی ایلان ماسک طی کرده آن را دروغ خواندند. اما پای نیویورک تایمز در دروغ‌پردازی دیگری درباره ایران باز است. این رسانه‌ که برخی از عناصر ایرانی‌تبار در آن کار می‌کنند به محلی برای ایجاد فضای روانی علیه کشورمان تبدیل شده است.

دروغ نیویورک تایمز درباره شهادت شهید هنیه

نیویورک تایمز پس از شهادت اسماعیل هنیه درباره شیوه شهادت او ادعایی را به نقل از 7 منبع مطرح کرد که بر اساس آن شهید هنیه با بمبی که دو ماه پیش در اتاقش کار گذاشته شده به شهادت رسیده است. این موضوع به عنوان خبرسازی برای انحراف افکارعمومی از واقعیت ماجرا تحلیل شد.بعد از نیویورک تایمز این ادعا توسط برخی رسانه‌های دیگر حامی صهيونيسم مطرح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و اکسیوس و بلومبرگ و… نیز بر همین اساس سناریوسازی‌های دروغین را در فضای رسانه امتداد دادند.
این درحالی بود که سپاه در اطلاعیه شماره 3 خود جزئیاتی از عملیات ترور اسماعیل هنیه در تهران را منتشر و مطرح کرد: «با توجه به تحقیقات و بررسی‌های بعمل آمده، این عملیات تروریستی با شلیک پرتابه کوتاه برد با سر جنگی حدود 7 کیلوگرمی، همراه با انفجار شدید، از خارج محدوده استقراری اقامت میهمانان صورت گرفته است.»

دروغ پردازی نیویورک تایمز درباره رهبر انقلاب

«نیویورک‌تایمز» روز جمعه ۱۶ سپتامبر (۲۵ شهریور 1401) مدعی شد که آیت‌الله خامنه‌ای، به دلیل بیماری، تمامی برنامه‌هایش را لغو کرده اما برخلاف دروغ این روزنامه آمریکایی، در همان زمان دو برنامه با حضور رهبر انقلاب برگزار شد.در همان زمان تحلیلگران نسبت به دستور کار رسانه‌ای کشورهای غربی از جمله آمریکا هشدار دادند و طرح چنین دورغ شاخداری را یک پروژه ادامه‌دار خواندند که قطعا سعی دارد فضای کشور را بهم بریزد. نیویورک تایمز از گذشته در این حوزه اقدام کرده و بازهم به نظر می‌رسد در تقسیم کار اقدامات ضدایرانی شرکت خواهد داشت.

دروغ پردازی خبرنگار ایرانی نیویورک تایمز درباره هواپیمای اوکراینی

«فرناز فصیحی»‌ خبرنگار نیویورک تایمز در زمان حادثه هواپیمای مسافربری اوکراینی از اختلافات درون دولت و احتمال استعفای «حسن روحانی» ‌رئیس جمهور اخباری منتشر کرده بود که همه این موارد دروغ بود. بی بی سی از وی پرسید که این اطلاعات را از کجا کسب کرده و وی عنوان کرد به جهت اینکه سال‌ها در حوزه ایران کار می‌کند منابعی کسب کرده اما اکثر این اخبار کذب از کار درآمد. گویی این فرد به هیچ وجه از موارد و اتفاقات داخلی ایران با خبر نیست.وی در خصوص اخبار اجتماعی که از ایران منتشر می‌کند نیز دچار اشتباهات فاحشی است. مثلا ورزش بانوان در پارک مخصوص به خودشان را به عنوان یک خبر منتشر کرده بود. درحالی که یکی از افراد در زیر این خبر به وی تذکر می‌دهد که این پارک مخصوص بانوان است. اما پاسخ می‌دهد که اصلا پارکی در ایران مخصوص بانوان وجود ندارد!

ماجرای حسین رونقی و نیویورک تایمز

نیویورک تایمز در گذشته مدعی شده بود که «حسین رونقی»‌ عنصر ضدانقلاب تحت شکنجه قرار دارد و جمهوری اسلامی، زندانیان سیاسی را می‌کشد. اما بعد از چند روز مشخص شد که حسین رونقی هم زنده است و هم هیچ آثاری از شکنجه در او وجود ندارد. این رسانه حتی در ادعایی بزرگتر بیان کرد که در زندان‌های ایران به دختران نوجوان تجاوز جنسی صورت می‌گیرد. موضوعی که در خصوص افرادی چون «آرمیتا عباسی»‌ توسط رسانه‌های مثل سی ان ان و در همان راستا انجام پذیرفت تا در بحبوحه اتفاقات 1401 کشور را به سمت بحران هدایت کند اما بعد از آزادی این دو نفر از زندان مشخص شد که این افراد نه تنها تحت شکنجه و یا اعتصاب غذا نبوده‌اند بلکه حال جسمی آنان بسیار خوب بوده است. موضوع تا جایی پیش رفت که حتی افکارعمومی در فضای مجازی نسبت به این دروغ‌ها درباره آرمیتا عباسی و رونقی معترض شدند. موضوعی که از سوی رسانه‌های خارجی و داخلی بدان پرداخته و فشار سیاسی به ایران وارد شده بود. با این حال مجموع دروغ‌پردازی‌های اینچنینی به خوبی نشان می‌دهد که رسانه‌های غربی برای ضربه‌زدن به کشورمان از هر راهی وارد شده و این ماجرا پایان این فیک‌نیوز‌ها نیست.با دنبال کردن صفحه فارس پلاس، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست داخلی و خارجی با خبر شوید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.