کد خبر : 5340
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳

مرگ در اثر مصرف غذای فریزری!

مرگ در اثر مصرف غذای فریزری!
چند سال پیش، ۹ نفر از خانواده ۱۲ نفره چینی، غذایی را که حدود ۱ سال در فریزر مانده بود، خوردند و پس از چند روز همگی جانشان را از دست دادند

به گزارش رواج ۲۴ به نقل از – جهان نیوز به نقل از خبرآنلاین، ۴ سال پیش در خبر‌ها آمد که ۹ نفر از اعضای ۱۲ نفره خانواده‌ای چینی، غذایی تهیه شده از محصولات تخمیری ذرت را که حدود ۱ سال در فریزر مانده بود خوردند و خیلی زود دچار تهوع، شکم‌درد همراه با استفراغ شدند و در کمتر از چند روز جان باختند.

در بررسی‌ها مشخص شد غذای مصرفی و همچنین دستگاه گوارش آنها حاوی مقادیر بالایی از اسید بونگ‌کرکیک (Bongkrekic) بوده است. این اسید معمولا در محصولات تخمیری ذرت یا نارگیل یافت شده و در دما‌های بین ۲۲ تا ۳۳ درجه سلسیوس تولید می‌شود؛ بنابراین غذا‌هایی که با استفاده از این محصولات تهیه می‌شوند را باید وقتی تازه هستند، مصرف کرد یا یخ‌زدایی آنها را با دقت انجام داد. این اسید، اندام‌های داخلی بدن، کبد، کلیه و مغز را هدف قرار می‌دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.