به گزارش رواج ۲۴ به نقل از –فارس پلاس: حوادث آمستردام وجهی دیگر از صهیونیستها را پررنگ کرد. درگیریهایی که در هلند در حاشیه بازی دو تیم فوتبال انجام شد حکایت از نوعی تحریک احساسات از سوی طرفداران این تیم صهیونیستی داشت. تحرکاتی که از پایین کشیدن پرچم فلسطین، آتشزدن پرچم هلند تا به آتش کشیدن یک تاکسی و شعارهای کودککشی گسترده بود. مواردی که این شائبه را تقویت میکند که صهیونیستها دقیقا برای ایجاد درگیری در هلند حضور یافته بودند؛ وگرنه مشخص بود که تیم فوتبال باشگاهی تلآویو حریفی برای هلندیها نیست. اما یک شعار در آمستردام از سوی طرفداران صهیونیستی سر داده شد که مرزهای نژادپرستی را درنوردید. « چرا غزه دیگر مدرسه ندارد؟ چون همه بچههایش را کشتیم.» این شعاری بود که در هلند داده شد اما بعد از بازگشت این افراد از آمستردام به سرزمینهای اشغالی نیز بازهم این شعار بر سر زبان صهیونیستها بود.
این شعار نشان میدهد که باور خود صهیونیستها این نیست که «برای تامین امنیت خود در غزه میجنگند» بلکه برای آنان واضح است که هدفشان کشتن بچهها و کودکان و نسلکشی است.اخیرا دفتر حقوق بشر سازمان ملل، شمار بالای تلفات غیرنظامیان در جنگ غزه را محکوم کرده و گفته است که تجزیه و تحلیلهای آنها نشان میدهد که حدود ۷۰ درصد از قربانیان تایید شده طی یک دوره ششماهه زنان و کودکان بودهاند.این سازمان گفته است که شمار بالای تلفات عمدتاً بر اثر استفاده اسرائیل از سلاحهایی با اثرات گسترده در مناطق پرجمعیت بوده است، هر چند که بعضی از کشتهها ممکن است در نتیجه پرتابههای بهخطا رفته گروههای مسلح فلسطینی باشد.این گزارش گفته است که به میزان «بیسابقهای» از موارد نقض قوانین بینالمللی دست یافته که به نگرانیهایی در مورد ارتکاب «جنایات جنگی و سایر جرایم احتمالی علیه بشریت» فزوده است.استفاده از این سلاحها به خودی خود نشان میدهد که اسرائیل یک جمعیت را هدف قرار داده؛ هدف پنهانی که هر روز ابعاد بیشتری از آن مشخص میشود که همانا کشتار جمعی مردم غزه و کودکان است.
«سیاوش اردلان» خبرنگار ارشد بی بی سی فارسی در این خصوص با انتشار فیلمی مطرح میکند: « با ۲ قاعده و تفکر مواجهیم: یک تفکر که میگه حساب کودک از بزرگسال اخلاقا تحت هر شرایطی جداست. در مقابلش این تفکر که میگه هر کودک یک مجرم، خطر امنیتی یا تروریست بالقوهست که باید خطرش رو خنثی کرد. دستگیری یک کودک ۵-۶ ساله توسط نظامیان اسرائیل فقط یک جلوه از این تقایل تاریخیست.»خبرنگار بی بی سی در این خصوص به وضوح مطرح میکند که کودککشی در ارتش اسرائیل برای نسلزدایی و نسلکشی تئوریزه شده است. موضوعی که خبرنگار این رسانه انگلیسی با فلاش بک تاریخی به عقب و به اتفاقی که در سال 2018 رخ داده آن را توضیح میدهد.
« اندرو مک گرگور مارشال» روزنامهنگار اسکاتلندی که سالها بر روی موضوع حقوق بشر و جنگ در رسانههایی چون رویترز کار کرده، اخیرا طی مطلبی در شبکه ایکس با توضیح این مطلب نوشت: « نمیخواهم بهعنوان یک یهودیستیز محکوم شوم، در حالی که البته نمیتوانم تنفر از گروهی از مردم را به دلیل نژاد یا مذهب و غیره درک کنم اما من دیر فهمیدم که هر انسان عاقلی و مهربانی باید آن را بگوید؛ این نسل کشی است.»وی افزود: «برای کسانی که میخواهند در مورد معناشناسی (نسل کشی) بحث کنند، اگر میخواهید از کلمه دیگری برای توصیف سیستماتیک پاک کردن گروهی دیگر از مردم استفاده کنید، خانهها، بیمارستانها، مدارس و مکانهایی که در آن عبادت میکنند را ویران کنید و جامعه خود را برای بازسازی بیش از یک نسل آماده و منتقل کنید. اگر میخواهید آن را یک کلمه متفاوت و دیگری بنامید اما فقط تشخیص دهید که این کار کاملا اشتباه است.»این روزنامهنگار غربی از پاکسازی یک نسل برای آمادهسازی جامعه دیگر برای زیست در آن مکان سخن میگوید که آن را در هر حالتی یک نسلکشی آشکار میداند.
فرد دیگری در برابر اتفاقات آمستردام در توئیتی مینویسد: « ماجرای آمستردام فقط فوتبال یا هولیگانیسم (اوباشگری) نبود. هواداران اسراییلی تیم مکابی به طور ناخودآگاه افشا کردند که دولتها و رسانههای (غربی) برای حفظ آبروی افراد و رژیمی که در نسلکشی یک قوم شریک هستند، تا چه حد تلاش خواهند کرد. تا حالا چنین چیزی ندیدم.»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0