کد خبر : 2320
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۷:۱۷

اهریمن سازی از ایران پروژه روی میز ضدایرانی‌ها/ نمادهایی که با محسن شکاری احیا شد

اهریمن سازی از ایران پروژه روی میز ضدایرانی‌ها/ نمادهایی که با محسن شکاری احیا شد

اعدام محسن شکاری به جرم محاربه پازل اهریمن سازی رسانه‌های ضد ایرانی از ایران را تکمیل کرد.

به گزارش مرکز مقابله با شایعات سایبری سازمان فضای مجازی سراج، ایران‌ هراسی، سناریوی پرتکرار غرب طی سال‌های پس از انقلاب اسلامی بوده است. از جنگ نظامی، تحریم و ترور شخصیت‌های موثر سیاسی، دانشمندان و حتی عامه مردم گرفته تا ایجاد آشوب و ناامنی در داخل کشور، ابزارهایی است که دشمن خارجی علیه نظام جمهوری اسلامی به کار برده است.

یکی از سوژه‌های ثابت رسانه‌های دولتی آمریکایی و اروپایی که در خط مقدم جنگ روایت‌ها قرار دارند، تخریب چهره جمهوری اسلامی از طریق انتشار گزارش‌های ضد و نقیض و سیاه‌نمایی از وضعیت زندان‌های ایران یا برخورد با زندانیان است.

این رسانه‌ها به ویژه در دو ماه گذشته و همزمان با بروز اغتشاشات در ایران، به منظور گرم نگه داشتن تنور آشوب‌ها و مهیا کردن بهانه‌های جدید برای اغتشاشاگران، با انتشار اخبار پرحجم و دروغ از وضعیت برخورد با بازداشت شدگان، اینگونه القا می‌کنند که در ایران هیچ یک از پروتکل‌های مرسوم برخورد با بازداشت‌شدگان رعایت نمی‌شود و زندانیان اخیر در وضعیت خطرناکی به سر می‌برند.

وقتی بازداشت فعال رسانه‌ای معاند، آدم ربایی نامیده می‌شود

بازخوانی مواضع این رسانه‌ها در گذشته، مشخص می‌کند که این دست اقدامات مسبوق به سابقه است. به طور مثال، رسانه‌های ضدایرانی در جریان دستگیری “روح الله زم”، علاوه بر نکوهش ایران، این اقدامِ به حق جمهوری اسلامی، را “آدم ربایی” نامیدند.

 

 

روح الله زم، موسس و مدیر سایت و کانال ضد انقلاب “آمدنیوز” که در جریان آشوب‌های بنزینی سال 1398 نقش پررنگی در التهاب‌آفرینی در کشور داشت و به واسطه تحریکات این فرد در کانال آمدنیوز اغتشاشگران توانستند فضای کشور را مدت‌ها ملتهب کرده و خسارات متعددی به اموال عمومی و خصوصی وارد آورند، طی یک عملیات پیچیده و موفق برون‌مرزی در کشور عراق دستگیر و به ایران منتقل شد. اما رسانه‌های ناتوی غربی نام این اقدام ایران را آدم ربایی گذاشتند تا حکومت ایران را در افکار عمومی یک حکومت مافیایی معرفی کنند.

 

 

آن‌ها حتی در دوران بازجویی زم نیز علاوه بر فرافکنی، با انتشار اخبار غیرواقعی سعی در جهت دادن ذهنیت مخاطب به این سو بودند که زم در زندان ایران تحت شکنجه است! این رسانه‌ها فیلم اعترافات مدیر کانال ضدانقلاب آمدنیوز را که از شبکه‌های صدا و سیما پخش شد را شکنجه خوانده و از آن با عنوان “اعتراف اجباری” نام بردند.

 

 

آن‌ها حتی مدعی شدند زم در دوران بازداشت، ممنوع الملاقات و تلفن بوده و از آن به عنوان شیوه‌های “شکنجه تمیز” در زندان‌های ایران یاد کردند؛ در حالی که همین رسانه‌ها با انتشار سخنان پدر روح الله زم در ملاقات با پسرش، ادعای خود را نقض کردند!

 

 

بازداشت حسین رونقی؛ پروژه جدید برای نفرت‌پراکنی علیه ایران

در آخرین نمونه این اقدامات و همزمان با ادامه یافتن اغتشاشات هفته‌های اخیر در ایران که به بهانه درگذشت “مهسا امینی” به وقوع پیوست، وقتی دستگاه‌ امنیتی کشور اقدام به بازداشت “حسین رونقی” بلاگر و مجرم امنیتی کرد، رسانه‌های ضدایرانی با انتشار خبرها و گزارش‌های پرتعداد، اینطور القا کردند که رونقی با خشونت و ضرب و جرح بازداشت شده و این خشونت‌ها در دوران بازداشت او تشدید شده است.

 

 

فارغ از اینکه حسین رونقی کیست، در خصوص دلایل بازداشت او باید به این مورد اشاره کرد که وی در یادداشت‌هایی که برای نشریه وال استریت ژورنال نوشته بود، به صراحت از فشار و تحریم روی ملت ایران دفاع کرده و آن را میل و خواست مردم ایران دانسته است.

با این حال رسانه‌های ضدانقلاب بافرافکنی، حتی ایران را در خصوص بازداشت این کنشگر مدنیِ معاند، زیر سوال برده‌ و پس از بازداشت حسین رونقی، خبرهایی از رفتار خشن مأموران حکومت با وی، از شکستن و له کردن پای او در هنگام بازداشت گرفته تا شکنجه در زندان و بی توجهی مسئولان زندان به وخامت اوضاع جسمانی‌ش بعد از اعتصاب غذای خشک را به صورت گسترده بازتاب دادند. البته انتشار یادداشت “علی نوری” زندانی سیاسی زندان اوین و زندانی دیگری که با رد و بدل کردن پیام‌هایی در توئیتر با یکی از دوستانش منتشر شد، از دروغ بودن این سناریو پرده برداشت.

 

یادداشت علی نوری زندانی امنیتی درباره مشاهداتش از وضعیت جسمانی حسین رونقی!

 

 

محسن شکاری پروژه جدید

در جدیدترین این اقدامات نیز اخیراً پس از اعدام محسن شکاری به جرم محاربه، این رسانه‌ها به همراه لشکر رسانه‌ای خود بدون آنکه حتی از اتهامات محسن شکاری نام ببرند این اقدام را خلاف انسانیت عنوان کرده و در عرض کمتر از بیست و چهار ساعت هشتک محسن شکاری را به هشتک برجسته در فضای مجازی تبدیل کردند.

چشم‌های کاملا باز در ایران و کاملا بسته در برابر غرب!

اما سوالی که پیش می‌آید این است که وضعیت برخورد با زندانیان سیاسی و امنیتی در ایران همان‌گونه است که پروپاگاندای رسانه‌ای غرب می‌نماید و آیا دست حکومت‌های غربی در مسئله رفتار با زندانیان پاک است؟!

شواهد نشان می‌دهد سیاست پیگیری وضعیت زندانیان در ایران توسط رسانه‌های ضدایرانی حتی اگر بتوان آن را یک کنش رسانه‌ای نامید، اما در هر صورت سیاستی است که فقط در برابر ایران کاربرد پررنگی دارد. دستگیری‌های خشونت آمیز، محکومیت‌های ناعادلانه و رفتارهای غیربشری با زندانیان بخشی از حقایق زندان‌های آمریکا و اروپاست. حقایقی که یا کتمان می‌شود و یا بسیار گذرا و کمرنگ به آن می‌پردازند.

گزارش‌های منتشر شده از وضعیت زندان‌ها در اروپا و آمریکا و نحوه برخورد با زندانیان نشان می‌دهد کشورهای مدعی آزادی بیان در حالی ایران را بابت اقدامات قضایی و قانونی خود محکوم می‌کنند که ابتدایی‌ترین پروتکل‌های انسانی و حقوق بشری در برخورد با مجرمان و زندانیان در این کشورها رعایت نمی‌شود.

 

فرانسه

سازمان نظارت بین‌المللی بر زندان‌‌ها (OIP) در گزارش 350 صفحه‌ای خود در سال 2011 در خصوص وضعیت زندان‌های فرانسه، آن‌ها را نامناسب و نگران‌کننده ارزیابی کرد. در این گزارش، آمده که گفته‌های مأموران کنترل و بازرسان زندان‌ها با نقض شدید حقوق اساسی زندانیان در زندان‌ها همراه است.

 

انگلیس

“بروم‌لی بریفینگ”، در گزارش دو سالانه خود ایمنی در زندان‌های انگلستان را به شدت وخیم ارزیابی کرد. در این گزارش نرخ مرگ و میر در زندان همچنان در حال افزایش عنوان شده که همه‌گیری کرونا، مزید بر علت بوده است.

موج شدید انتقادات علیه این مراکز سبب شد تا “نیل ملزر”، گزارشگر ویژه سابق سازمان ملل در امور شکنجه، در ماه می سال ۲۰۲۱ در گزارش خود، با ابزار نگرانی از قرنطینه طولانی و گاه نامحدود زندانیان در مراکز گفته شده، استفاده از این مراکز را نوعی «ایزوله سازی زندانیان» توصیف نماید.

 

 

در آخرین گزارش مربوط به بازدید نمایندگان کمیته پیشگیری از شکنجه شورای اروپا از زندان دونکستر انگلیس هم، تراکم زندان‌های مذکور بسیار فجیع و بیش از ظرفیت اعلام شد. کمیته مذکور همچنین در گزارش خود وضعیت زندان‌های لیورپول، ورموود اسکاربز و دونکستر را بسیار نامناسب و مملو از خشونت و نقض حقوق انسانی ارزیابی کرد. این نمایندگان در بازدید از زندان های بزرگسالان و نوجوانان نیز سطح خشونت را بالا ارزیابی کرده و اعلام کرده اند که هیچ یک از مراکزی که بازدید کردند امن تلقی نمی شوند.

 

عربستان

در حالی که رسانه‌های غربی بر آتش نفرت‌پراکنی و دروغ‌سازی علیه جمهوری اسلامی ایران می‌دمند، محافل حقوق بشری از نقض قوانین توسط عربستان خبر می‌دهند. سازمان حقوق بشری “سند” اعلام کرد که مقامات سعودی رسانه‌ها را از وضعیت حقیقی زندانیان عقیدتی این رژیم دور نگه می‌دارد. این سازمان اعلام کرد که مقامات سعودی از بازدید ناظران و سازمان‌های حقوق بشری از بازداشتگاه‌های دولتی، به‌ویژه سلول‌هایی که در آن‌ها زندانیان عقیدتی نگهداری می‌شوند جلوگیری می‌کنند.

آمریکا

در آمریکا نیز که بالاترین جمعیت زندانیان در جهان را دارد، دادگاه های آمریکا همچنان مجازات مجرمان را با استفاده از تزریق داروی کشنده ادامه می دهند. براساس گزارش دیده بان حقوق بشر هم اکنون جدود 100 هزار نفر در آمریکا در سلول های انفرادی به سر می برند و کارکنان زندان نیز از خشونت بیش از حد علیه زندانیان استفاده می‌‎کنند.

قتل جمال خاشقچی؛ مصداق بارز نقض حقوق بشر در عربستان

بزرگترین تابلوی نقض حقوق بشر توسط دولت‌ها در ماجرای قتل “جمال خاشقچی” روزنامه نگار منتقد حکومت عربستان روی داد. اتفاقی که افکار عمومی هیچگاه آن را فراموش نخواهند کرد.

جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار 59 ساله سعودی و منتقد حکومت عربستان که در روزنامه واشنگتن پست آمریکا طی مقالاتی در خصوص اقدامات محمد بن سلمان ولیعهد این کشور همواره به انتشار مطالبی همراه با انتقاد می پرداخت، چهار سال پیش به کنسولگری عربستان در ترکیه فرا خوانده شد و دیگر از او خبری نشد. با اصرار نامزد خاشقچی تحقیقات راجع به وی آغاز شد و رسانه‌های ترکیه با انتشار مدارکی از کنسولگری عربستان به افشای ماجرای قتل این روزنامه نگار کمک کردند و در نهایت مشخص شد “محمد بن سلمان”، ولیعهد عربستان دستور قتل او را داده و عربستان نیز طی بیانیه‌ای به قتل خاشقجی اعتراف کرد.

بازداشت 11 روزه یک خبرنگار زن در آمریکا و رفتارهای ضدانسانی با او در زندان

همچنین به این موارد، می‌توان بازداشت مرضیه هاشمی خبرنگار آمریکایی الاصل شبکه پرس تی وی را اضافه کرد. او در سال 1397 برای دیدار با خانواده و عیادت برادرش به آمریکا سفر کرده بود که توسط پلیس این کشور در فرودگاه “سنت لوئیس لمبرت” بازداشت و به زندان اف بی آی در واشنگتن دی سی منتقل شد.

خانم هاشمی به مدت 48 ساعت از هر دیدار و تماسی منع شده بود و در این مدت تحت خشن‌ترین و توهین‌آمیزترین رفتارها قرار گرفت؛ به طوری که حجابش را از سرش کشیدند و در هوای سرد زندان با یک تی شرت او را نگه داشتند؛ آمریکایی‌ها او را مجبور کردند گوشت خوک بخورد و به دست و پایش غل و زنجیر بستند!

آدرس غلط کارخانه اهریمن سازی از ایران

به گزارش مرکز مقابله با شایعات سایبری سازمان فضای مجازی سراج، نمونه‌های اشاره شده در این گزارش به خوبی نشان می‌دهد که نقض حقوق بشر و نقض آزادی بیان در کدام کشورها در حال وقوع است. برخورد دوگانه پروپاگاندای رسانه‌ای غرب با مسئله حقوق بشر همواره اینگونه بوده است که اقدامات جمهوری اسلامی ایران در راستای حفظ امنیت جامعه و تأدیب و مجازات متخلفان که خارج از عرف بین‌الملل نیز نبوده، خلاف واقع، ضدانسانی و ضدآزادی بیان معرفی شده و با پررنگ کردن برخی ضعف‌ها تلاش می‌کند تا از ایران چهره‌ای منفور، خشن و ضدبشری ترسیم کند. اما همین رسانه‌ها هر چند مجبور باشند به بخشی از حقایق اقدامات ضدانسانی دولت‌های متبوع خود بپردازند، اما در هر صورت اطلاعاتی تحت کنترل و سانسور شده به مخاطب خود ارائه می‌دهند. شاید مخاطبان هیچگاه متوجه نباشند که پروژه “اهریمن سازی از ایران” به دست خود اهریمن‌ها مدیریت می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.