مصرف این میوه شما را چاق میکند

به گزارش رواج ۲۴ به نقل از – خبرگزاری فارس، در این مقاله، به بررسی عمیقتر انبه و تاثیر آن بر سلامت و آشپزی خواهیم پرداخت، تا چرا این میوه تابستانی بینظیر، در سرتاسر جهان چنین محبوبیت گستردهای دارد، را کشف کنیم.انبه سرشار از ویتامینها و مواد معدنی انبه به عنوان یک منبع عالی از ویتامین C شناخته میشود، به طوری که ۱۰۰ گرم از آن میتواند ۴۶% از نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین کند. علاوه بر آن، این میوه غنی از ویتامینهای A و E، اسیدهای آمینه، فلاوونوئیدها، بتاکاروتن و نیاسین است که همگی به تقویت سیستم ایمنی و ارائه خواص ضد خستگی کمک میکنند.انبه و پیشگیری از سرطانانبه، حاوی پلیفنولهایی است که آنتیاکسیدانهای قدرتمندی محسوب میشوند و میتوانند از بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت کنند. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف انبه میتواند رشد سلولهای سرطانی، بهویژه در سرطانهای پروستات، کولون و کبد را کاهش دهد.
برچسب ها :آنتیاکسیدانها، ، انبه ، تقویت سیستم ایمنی،
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰