کد خبر : 9596
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳

سیاسی بازی روی جان دانشجوی دانشگاه تهران

سیاسی بازی روی جان دانشجوی دانشگاه تهران
معترضان معتقدند که بار‌ها نسبت به روشنایی ناکافی در آن محدوده به امور خوابگاه‌های دانشگاه اعتراض کرده‌اند، اما آنها اعتنایی نکرده‌اند. در این میان، رسانه‌های معاند با سیاسی نشان دادن اعتراضات، در صدد بهره‌برداری از موضوع هستند

به گزارش رواج ۲۴ به نقل از  جهان نیوز، قتل یک دانشجو در نزدیکی کوی دانشگاه تهران به دست زورگیران مسلح باعث اعتراض برخی دانشجویان دانشگاه تهران در دو سه روز اخیر شده است. معترضان معتقدند که بار‌ها نسبت به روشنایی ناکافی در آن محدوده به امور خوابگاه‌های دانشگاه اعتراض کرده‌اند، اما آنها اعتنایی نکرده‌اند. در این میان، رسانه‌های معاند با سیاسی نشان دادن اعتراضات، در صدد بهره‌برداری از موضوع هستند. سرپرست دانشگاه تهران هم به جای آرام کردن فضای دانشجویی که به دلیل مرگ مظلومانه یک جوان، طبیعتاً تحت تأثیر احساسات است، با مقایسه این اعتراضات با وقایع کوی دانشگاه در تیر ماه سال ۷۸ روی آن بنزین ریخت.

هفته گذشته دو زورگیر مسلح به سلاح سرد، در کوچه‌ای نزدیک به کوی دانشگاه تهران، جوان دانشجوی ۱۹ ساله‌ای به نام امیرمحمد خالقی را مورد حمله قرار داده تا کوله او را سرقت کنند. گویا آنها با مقاومت جوان مواجه شده و با سلاح سرد او را زخمی می‌کنند.

این قتل دردناک باعث تجمع اعتراضی دانشجویان در کوی دانشگاه تهران شده و برای دقایقی هم فضای تجمع ملتهب می‌شود و درگیری رخ می‌دهد. سید حسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران که باید در پی آرام کردن فضا باشد، برعکس شروع به شباهت‌سازی میان این تجمع صنفی با وقایع پر از سؤال و ابهام و تلخ کوی دانشگاه تهران در تیر ماه سال ۷۸ می‌کند و در جمع دانشجویان می‌گوید: «دانشگاه تهران همیشه از این اتفاقات ضربه خورده است، از جمله اتفاق مهم ۱۸ تیر که غم آن هنوز در دل ما باقی مانده و داغ بزرگی را بر دل دانشگاه تهران گذاشته است که به این زودی‌ها پاک نخواهد شد. عامل اصلی کوی اتفاقات کوی دانشگاه در ۱۸ تیر و اتفاقات امروز، نیرو‌های لباس شخصی هستند.»

این سخنان یادآور نوع برخورد امثال مصطفی تاج‌زاده با وقایع کوی دانشگاه تهران در سال ۷۸ است که به جای آرام کردن فضا بر خاکستر آن دمیدند تا آتش شعله‌ورتر شود!

علی حسین رضایان، معاون دانشجویی دانشگاه تهران نیز در مصاحبه‌ای نسبت به این موضوع واکنش نشان داد: «از زمانی که من مسئولیت را برعهده گرفتم، دانشجویان درخواست‌های متعددی برای افزایش امنیت منطقه مطرح کرده‌اند. این درخواست‌ها شامل امنیت بیشتر برای خود و خودروهایشان در خیابان‌های اطراف، به ویژه خیابان پشتی بود. ما با نیروی انتظامی در این خصوص نامه‌نگاری کرده‌ایم و پیگیری‌هایی صورت گرفته است. همچنین تعداد گشت‌های پلیس افزایش یافته بود، اما متأسفانه چنین حادثه‌ای رخ داد.»

رضا پهلوی هم به عنوان بازمانده‌ای از رژیم آدم‌کش پهلوی، سعی کرد با یک توییت از قافله عقب نماند و از این نوشت که جمهوری اسلامی در تأمین امنیت ملت بی‌کفایت است. او با دانشجویان دانشگاه تهران ابراز همدردی کرد، بی‌آنکه یادآوری کند روزی که در ایران به نام روز دانشجوست، سالروز شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران به دست نیرو‌های رژیم پهلوی در زمان اعتراض به حضور معاون رئیس‌جمهور امریکا در ایران است. او مردم ایران را به همراهی با دانشجویان دعوت کرد!

سایت مشرق هم در توییتی خبر داد که «در ماجرای کوی دانشگاه نقش خبرنامه امیرکبیر به عنوان بازوی رسانه‌ای منافقین جالب توجه است. تروریست‌ها در تلاش هستند از مطالبات صنفی دانشجویان بهره‌برداری کرده تا پروژه آشوب‌سازی ترامپ را پیش ببرند.»

بسیاری اوقات سیاسی‌بازی ضدانقلاب باعث به انحراف کشیده شدن و امنیتی شدن مطالبات صنف‌های مختلف در ایران شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.