این روش نگهداری تخممرغ ماندگاریاش را بیشتر میکند

به گزارش رواج ۲۴ به نقل از –نورنیوز-گروه اجتماعی: همه ما درمورد نحوه پختن تخممرغ بسیار شنیدهایم، اما یک نکته مهم درمورد نگهداری آنها قبل از پخت وجود دارد: آنها را از سمت نوک یا سرشان در ظرف بگذارید.
وبسایت هافپست (HuffPost) مینویسد که نگهداری تخممرغ به این شکل باعث میشود که مدت طولانیتری تازه بماند، زیرا تجمع حبابهای هوا که باعث خرابی تخممرغ و شناور شدن آنها میشوند از قسمت گرد و پایین تخممرغ شروع میشود.
سر و ته گذاشتن تخممرغها در شانه باعث میشود حباب هوا در بالای تخممرغ قرار گیرد و زرده در مرکز باقی بماند و به این ترتیب از ترکیدن حباب هوا جلوگیری میشود و خطر خراب شدن تخممرغ کاهش مییابد. پرورشدهندگان تخممرغ در مزرعه ریونوود هم با این موضوع موافقاند و میگویند که این کار به حفظ زرده در مرکز و جلوگیری از شکستن تخممرغ هم کمک میکند.
به گفته آنها، این موضوع بهویژه اگر قصد جوجهکشی دارید بسیار مهم است، اما در نگهداری تخممرغ در خانه و برای مصرف غذایی هم موثر است.
کارشناسان توصیه میکنند که تخممرغها را در یخچال نگذارید. دلیلش این است که وقتی در یخچال را باز و بسته میکنید دما تغییر میکند و ممکن است به محتویات تخممرغ آسیب برسد.
نیک شاکلاک، متخصص ذخیرهسازی مواد غذایی، میگوید که تخممرغها را باید مانند پنیر فرانسوی «بری» با دقت نگهداری کنید تا بیشترین بهره را ببرید. وقتی میخواهید از تخممرغ استفاده کنید از نیم ساعت قبل آن را از یخچال درآورید تا دمایش به دمای اتاق برسد. به این ترتیب میتوانید به بهترین شکل آن را مصرف کنید.
برچسب ها :تخممرغ ، روش نگهداری ، ماندگاری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰